myMix gjør saker som inget annet produkt kan og den har funksjoner for løsninger på problemstillinger som er aktuelle for alle som jobber med musikkundervisning

Om man for eksempel vil lytte till flere studenter samtidig, gi studentene mulighet till å spille med en gruppe eller et band
(med hjelp av play along funksjonen), eller helt enkelt spille in hjemmeleksen så læreren kan sjekke den, så åpner miMix veien til framtidens musikkundervisning. Meget enkelt brukerinterface, automatisk sparing av alle instillinger kombinert med superb lydkvalitet øker prestasjonsnivået for både elever og lærere.

Lytt og snakk til flere studenter
Læreren kan lytte till og snakke med en eller flere elever når de spiller.
Elevene kan lytte till sitt eget instrument og høre på lærerens kommentarer og snakke tilbake til læreren. De kan spille på egenhånd, spille med forinspillte multi-track bakgrunder fra SD-kortet, eller som gruppe sammen med andre studenter.
Profiler sparer både miks og konfigurasjoner og dette gir hurtig veksling mellom forskjellige oppsett.
Læreren bruker også profiler for å velge mellom enkelte elever eller lytte og snakke med hele gruppen.

Øving og Innspilling med Multi-Track Playback og Play Along
Oppspilling og re-miksing av en multitrack session gjør myMix til den ultimate enheten for øving og playback.
Flerkanals sessioner kan enten spilles in på myMix eller skapes fra eksisterende material via myMix Wave software.
Når play along er aktivert blir de lokale inngangene tilgjengelige for å blandes med spor fra SD-kortet, så et helt band er alltid klart for en jam session eller øving selv om du er allene.

Om playback eller play along er aktivert så kan alle andre også bruke denne mix og editere eller spille med via funksjonen send mix to network. Og alle kan selvfølgelig også spille in alt de gjør i 24bit/48kHz multitrack.

Nedenfor er et eksempel på et skole opsett

Ta kontakt for videre informasjon!    
flaamusic.no    

 

 
 
TLF. 81 55 19 30   -   info@flaamusic.no   -   www.flaamusic.no